Onder de slogan ‘you name the place, we provide the food’ lanceerden we in 2007 het concept Outside Special Catering waarbij we catering verzorgden op alle mogelijke locaties. En dan bedoelen we echt álle mogelijke locaties: op het strand, midden in het bos en zelfs een keer in de Marrokaanse woestijn. In het straatbeeld werden we snel herkend door onze op maat gemaakte Land Rover Defenders.

“U hebt een idee om iemand te verrassen, en voelt wel iets voor toffe catering…? Dit kan in de natuur, na de jacht, als team event, bedrijfsfeestje, familiale gebeurtenis, crew meals, artiesten happening… of eventjes een ongecomplexeerd en gezellig samenzijn.
Wij komen ter plaatse met één van onze formules, of eenvoudigweg met een braadworst op de grill, steak sandwich, pasta etc. Eventjes wokken of een paëlla bereiden kan ook allemaal. Ambiance verzekerd en een aanvulling voor een leuke dag of avond! Alles wordt gepresenteerd in een ietwat ruigere look, maar steeds met live-cooking, en alles in samenspraak.”

Onze Outside Special Catering formule werd mooi in beeld gebracht tijdens het programma ‘Met vier in bed’ op VTM.

Er werden heel wat formules aangeboden binnen de volgende 4 pijlers: basics, stews, salads & colds.